Житель Херсона зі зброєю відібрав у знайомого телефон за борги

5 лет назад 0

У Корабельне відділення поліції звернувся 26-річний херсонець. Він розповів, що сусід по кімнаті вимагав у нього віддати борг. Зі слів заявника, він нікому нічого не винен, тож відмовився. У відповідь сусід став погрожувати йому предметом, схожим на пістолет, після чого відібрав у заявника мобільний телефон. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Корабельного відділення поліції швидко встановили місцезнаходження 29-річного підозрюваного. З його слів стало відомо, що потерпілий нібито заборгував йому гроші і не хоче віддавати. Щоб провчити боржника, чоловік погрожував йому пістолетом та забрав телефон. Наразі поліцейські вилучили мобільний телефон потерпілого.

Предмет, схожий на травматичний пістолет, направлений на експертизу. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.