Жителі області можуть перевірити кількість вакцинованих працівників освітніх закладів

3 года назад 0

Відсьогодні на всій території України почав діяти «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Відповідне рішення ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 21 вересня.

Відповідно до постанови Уряду №1236 від 9 грудня 2020 року «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) при «жовтому» рівні епідемічної небезпеки заклади освіти працюватимуть за такими умовами:
• дитячі садки та 1-4 класи шкіл працюватимуть стаціонарно,
• 5-11 класи шкіл та інші заклади освіти вимагатимуть особливих умов. Для роботи у звичному режимі понад 80% персоналу закладу освіти мають бути щепленими хоча б однією дозою вакцини проти COVID-19.

Якщо показники вакцинації персоналу у закладі освіти нижче — установу буде переведено в онлайн формат роботи.

За посиланням на ОНЛАЙН-ТАБЛИЦЮ кожен може перевірити, як працюватиме його заклад освіти у «жовтій» зоні, а також побачити, який відсоток працівників щеплено.

Звертаємо увагу! Інформація щодо роботи освітніх закладів постійно оновлюється.

Як тільки у навчальному закладі показник вакцинації працівників досягне 80% — він зможе повернутися до стаціонарної роботи.