Жителі Великолепетиської громади отримали гуманітарну допомогу. Питання з пенсіями вирішується

2 года назад 0

Про це, зокрема, йдеться у дописі на сторінці громади у Фейсбуці.

До Лікарняної аптеки надійшла гуманітарна допомога у вигляді медичних виробів та медикаментів, дитячого харчування, засобів жіночої та дитячої гігієни. Формуються списки сімей, які потребують дитячого харчування й підгузників, йде розподіл медикаментів між медичними закладами. Далі гуманітарна допомога надаватиметься усім іншим жителям, які цього найбільше потребують. Звертатися у Лікарняну аптеку треба з 09:00 до 12:00.

Крім того, відкритим залишається питання виплати пенсій Укрпоштою.

“Шановні жителі, ми розуміємо, як вам зараз тяжко, але на жаль поки що вдіяти нічого тут не можемо. Стосовно цього питання на постійному зв’язку перебуваємо з керівництвом Укрпошти, обласною владою, Пенсійним фондом. Зокрема, Головне управління Пенсійного фонду України в Херсонській області інформує, що триває фінансування пенсійних виплат травня: для пенсіонерів Херсонської області, які отримують пенсії через уповноважені банки та АТ “Укрпошта”, 100% профінансовано виплату по 9 травня (включно)”, — інформують високопільці.

Наразі жителі громади досі не мають змоги отримати свої виплати поштою. Керівництво громади продовжує працювати над розв'язання цього питання.