Журналісти обговорять обізнаність споживачів фінансових послуг України про систему гарантування вкладів

6 лет назад 0

У четвер, 21 червня 2018 року, відбудеться презентація та обговорення результатів опитування «Обізнаність споживачів фінансових послуг України про систему гарантування вкладів – 2017». Представники ЗМІ з Вінницької, Кіровоградської, Миколаєвської, Одеської та Херсонської областей запрошені долучитися до заходу.

Комплексне загальнонаціональне репрезентативне опитування «Обізнаність споживачів фінансових послуг України про систему гарантування вкладів – 2017» було проведене у грудні 2017 року. Загалом було опитано 2006 українців віком від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна структурі генеральної сукупності за розміром населеного пункту та географією, розмір теоретичної похибки не перевищує 2,2%.

Проведене дослідження мало на меті визначити рівень поінформованості споживачів фінансових послуг України про вітчизняну систему гарантування вкладів та, зокрема, дати відповіді на запитання:

— Що знають українці про діючу систему гарантування вкладів?

— Чи зберігають свої кошти в банках, на що зважають при виборі банку?

— Яку суму вважають достатньою для відшкодування вкладникам банків?

Участь у заході візьмуть:

Андрій Оленчик , заступник директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб;

Людмила Шапран, провідний фахівець відділу зв’язків з громадськістю та фінансової просвіти Фонду гарантування вкладів фізичних осіб;

Олеся Шніцер, провідний професіонал відділу зв’язків з громадськістю та фінансової просвіти Фонду гарантування вкладів фізичних осіб;

Для участі журналістам потрібно зареєструватися за телефонами:

(044) 490 6988/90, (050) 331 8761.

Журналістам з Вінницької, Кіровоградської, Миколаєвської, Одеської та Херсонської областей відшкодовуються дорожні витрати за наявності оригіналів квитків (транспорт прямого сполучення, рівня не вище купе або «Інтерсіті» другого класу).

Презентація і обговорення дослідження відбудеться 21 червня 2018 р. з 10:30 до 12:30  у готелі «Гагарінн», зал №4, за адресою м.Одеса, вул.Гагарінське плато, 5-б.

Захід організовується Фондом гарантування вкладів фізичних осіб за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні.