Каховчанин протягом двох тижнів обкрадав будівельний склад

3 года назад 0

У місті Каховка під час ревізії складу його працівники виявили нестачу 40 мішків з цементом. На місце викликали поліцейських, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Правоохоронці розпочали проведення оперативно-розшукових заходів та встановили особу підозрюваного. Ним виявився 50-річний наркозалежний місцевий житель, раніше засуджений за майнові злочини. Чоловік пояснив, що мешкає біля складу і помітив, що у святкові дні приміщення не охороняється. Він скористався цим, зривав навісний замок і упродовж двох тижнів викрадав зі складу мішки з цементом. Після кожного злочину він встановлював замок на місце, щоб працівники складу нічого не запідозрили. Викрадене він вантажив на тачку, відвозив до себе додому, а згодом продавав.

Поліцейські виявили частину мішків вдома у зловмисника, а також встановили покупців краденого. Відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.