Керівник аеропорту «Херсон» запропонував співпрацю Херсонському національному технічному університету

7 лет назад 0

2 червня 2017 року в.о. директора Міжнародного аеропорту Херсон Віталій Кучерук був запрошений до Херсонського національного технічного університету (ХНТУ) на Вчену раду приурочену Дню науки. Захід відбувся в конференційній залі І корпусу ХНТУ.

На початку ректор ХНТУ Юрій Бардачов надав слово Юрію Кучеруку, який розповів про можливість працевлаштування студентів на підприємстві.


«Слід розуміти, що аеропорт охоплює різноманітні професії, що забезпечують безперебійну роботу та обслуговування авіарейсів. На сьогодні аеропорт «Херсон» активно розвивається та потребує кваліфікованих спеціалістів. Оскільки відомо, що сучасна структура вищого навчального закладу (ХНТУ) має великий спектр актуальних та затребуваних спеціальностей, тому, з відкритою душею запрошуємо студентів до виробничої практики, з унікальною можливістю подивитись, як аеропорт працює із середини, здобути практичні навички та безцінний досвід, а також отримати шанс розпочати авіаційну кар’єру» , — повідомив в.о. директора КП ХОР «Херсонські авіалінії» Віталій Кучерук.