Крадій з Білозерського району проведе майже 4 роки за гратами

4 года назад 0

Злочин стався на початку цього року. В Білозерське відділення поліції звернулась 45-річна мешканка одного із сіл району. Жінка розповіла, що повернувшись з роботи додому виявила відсутність свого мобільного телефону, який залишила в спальні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В ході спілкування заявниця розповіла слідчо-оперативній групі, що протягом останнього тижня в неї роблять ремонт бригада майстрів і поліцейські в першу чергу вирішили опитати будівельників. Під час розмов правоохоронці і вирахували зловмисника. Під підозру потрапив 38-річний чоловік, який вже раніше мав проблеми з законом та був судимий за майнові злочини. Він добровільно видав телефон жінки та пояснив, що збирався гаджет продати. Гроші планував витратити на горілку.

На момент скоєння злочину чоловік вже мав непогашену судимість за крадіжку електродвигуна, але на шлях виправлення так і не став. Враховуючи всі зібрані докази та покази свідків, суд визнав підозрюваного винним у інкримінованому йому злочині і обрав міру покарання у вигляді 3 років та 8 місяців ув'язнення.