Кращі херсонські спортсмени вибороли визнання

7 лет назад 0

У спортивному залі Херсонського вищого училища фізичної культури під час урочистого відкриття чемпіонату Херсонської області серед юнаків та дівчат з легкої атлетики, відбулося нагородження кращих легкоатлетів та тренерів Херсонщини, за підсумками 2016 року.

Кращими було визнано:

учасників Олімпійських Ігор у Лондоні 2012 року та у Ріо-де-Жанейро 2016 року, Андрія Проценко та Ірини Новожилової.

Кращі юніори: срібний призер Чемпіонату Світу серед юніорів Гліб Піскунов, та учасник Чемпіонату Європи з кросу Василь Газукін.

Крім того було відзначено інших юних легкоатлетів — чемпіонів та призерів Чемпіонатів України серед юніорів та юнаків. Всього подяки, премії та призи отримали 17 спортсменів.
Кращими тренерами визнано: Зуєва Геннадія Володимировича, Піскунова Владислава Юрійовича, Піскунова Едуарда Юрійовича, Чертоляса Володимира Дмитровича.
За вагомий внесок у розвиток Легкої атлетики в області та з нагоди ювілею було відзначено президента Федерації легкої атлетики Херсона — Манахімоа Семена Юрійовича, та директора ДЮСШ м.Скадовськ — Кравеця Віктоа Олексійовича.

Нагородження проводила Федерація легкої атлетики Херсонської області, за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету у Херсонській області.