«Мандатна» комісія внесла питання на розгляд чергової сесії

4 года назад 0

Понад 20 питань порядку денного розглянули депутати на засіданні постійної комісії обласної ради мандатної, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав і свобод людини, законності і правопорядку, боротьби з корупцією, з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою. Як і завжди, головував на ній депутат облради Дмитро Бутрій. Взяла участь у роботі комісії заступниця голови Херсонської обласної ради Оксана Рукавішнікова.

Одностайно члени комісії підтримали питання забезпечення діяльності постійно діючої поліцейської комісії Управління патрульної поліції в Херсонській області Департаменту патрульної поліції України. За результатами обговорення було вирішено обрати до складу поліцейської комісії Бімбірайте Наталю-Дануте Антано та Сулейманова Ібрагіма Талятовича, що зарекомендували себе як особи з бездоганною репутацією, високими професійними та моральними якостями.

Також депутати погодили проєкт землеустрою встановлення меж селища Райське міста Нова Каховка Херсонської області; заслухали звіти виконання обласного бюджету за 2019 рік та про виконання обласного бюджету за І квартал 2020 року та іншу важливу інформацію.

Крім того, комісія розглянула депутатські звернення та інші листи. Загалом 4 питання порядку денного комісії буде винесено на розгляд чергової сесії обласної ради, яка відбудеться вже 29 травня поточного року.