Медичні маски для захисників від Центру еколого-натуралістичної творчості

4 года назад 0

Карантин вніс суттєві зміни у наше життя. На тлі епідемії коронавіруса COVID-19 суспільство вимушене адаптуватися до нових умов життя та дистанційної роботи.

На «remote work» (віддалена робота) перейшли й комунальні заклади Херсонської обласної ради: Херсонське вище училище фізичної культури, Херсонська школа вищої спортивної майстерності, Херсонський обласний художній музей ім. О.О. Шовкуненка, обласні бібліотеки тощо.

А от Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді не тільки працює з гуртківцями дистанційно за навчальними програмами, але й проявляє громадянську позицію, до якої залучає і своїх вихованців.

Так, керівник гуртків «Природа і фантазія» та «Мистецтво нашого народу» Ірина Альонова за минулий тиждень виготовила 25 ангелів-охоронців та пошила понад 100 масок, які будуть направлені волонтерами громадської організації «Справа громад Херсон» на передову військовим 57-ої десантно-штурмової бригади Збройних сил України, а її вихованці малюють малюнки для медиків міста.