Мікрорайон Корабел буде з теплом за умови стабільної безпекової ситуації, – Сергій Орєхов

8 месяцев назад 0

Херсонська міська військова адміністрація та Теплоенерго готові до опалювального сезону цього року в мікрорайоні Корабел.

Про це в прямому ефірі Медіаплатформи “Вгору” повідомив заступник начальника Херсонської міської військової адміністрації Сергій Орєхов.

За його словами, з міського бюджету закупили помпове обладнання, яке вийшло з ладу через затоплення.

Зокрема, наразі вирішується питання із забезпеченням котелень технічною водою.

“Вже працівники просушили котельне обладнання. Ми маємо впевненість, що опалення на мікрорайон Корабел буде подано”, – додав він.

Також Орєхов зазначив, що минулого опалювального сезону вимушено, за рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, припинили подачу тепла.

“Це сталося з декількох причин, у тому числі це проблема подачі технічної води, бо помпова станція розташована на березі річки Дніпро. Вона під постійними обстрілами. Вона, скажімо так, була зруйнована та не було можливості дістатися до неї для проведення ремонтів”, – розповів заступник.

Нагадуємо, що на сторінці Херсонобленерго повідомили, що в Херсоні до початку опалювального сезону планують відновити електропостачання в мікрорайоні Корабел.

У селищі Антонівка Херсонської громади до газу під’єднали дві вулиці. 

У селах Садове, Понятівка, Тягинка, Ольгівка та у всіх населених пунктах, що розташовані вздовж Дніпра аж до Козацького, відновити електропостачання неможливо.