На фронті загинув режисер херсонського телебачення Антон Коломієць

2 года назад 0

Страшну звістку про загибель земляка та колеги у Facebook повідомив ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський.

“Антон захищав Україну у лавах Збройних Сил. Він випускник факультету культури і мистецтв, режисер телебачення, працював лаборантом на факультеті. Вічна та світла пам’ять Воїну, справжньому чоловіку, колезі, другу, батьку… Співчуття рідним та близьким. Невимовний біль. На захист України стають найкращі, своє життя за нашу свободу віддають люди мирних творчих професій… Не пробачимо!”, — написав ректор.

Співчуття родині Антона Коломійця висловлюють друзі та колеги.

“Прощавай, мій режисере! Пишаюся тобою і нашим знайомством! На жаль, герої теж вмирають…Антон був одним із них, він став на захист нашої країни, нашої Херсонщини, де його добре знали й любили, бо без його прогнозів погоди 6 років поспіль, з дому не виходив жоден херсонець, без його традиційного "І хай все у вас буде добре" не починався новий день. Ефіри з ним були "заряджені на позитив", усмішка не ховалася з обличчя ні його, ні ведучих, ні гостей. Антон завжди був з Україною в серці, з гордістю носив вишиванки, співав українські пісні, цінував все НАШЕ. За мир в Україні він і загинув…Не хочу вірити, що ти вже не серед нас. Клята війна забирає найкращих!”, — написала колега Антона Олена Юдіна.

У Антона Коломійця залишилася дружина иа двоє маленьких синів, якими він так пишався, а тепер вони пишатимуться татком, який виборював для них мирне життя. Підтримаймо сім'ю Героя у цю лиху годину.

5168 7450 1741 5909 Юлія Коломієць, дружина