На Херсонщині двоє громадян добровільно здали до поліції бойові патрони

7 лет назад 0

У Великоолександрівському районі 31-річний місцевий житель прочитав в районній газеті звернення поліції та одразу зателефонував на «102». Черговому інспектору районного відділення поліції він розповів, що бажає добровільно здати набої, які наприкінці грудня знайшов на смітнику. Слідчо-оперативній групі, яка виїхала за місцем виклику, чоловік видав 37 патронів калібру 5,45 мм.

Працівники Іванівського відділення поліції запросили для проведення профілактичної бесіди раніше судимого 27-річного місцевого жителя. Під час спілкування чоловік добровільно видав поліцейським 29 набоїв калібром 5,45 мм, які він напередодні знайшов у лісосмузі під час збору гілок дерев.

Головне управління Національної поліції в Херсонській області нагадує, що за добровільну здачу зброї, боєприпасів і вибухових матеріалів, які зберігаються незаконно, передбачене звільнення від кримінальної відповідальності.

Також прохання до громадян, які володіють інформацією про осіб, які можуть бути причетними до незаконного зберігання або продажу зброї, боєприпасів, наркотичних засобів терміново повідомляти до поліції за номером "102". Анонімність гарантується.

Відділ комунікації поліції Херсонської області