На Херсонщині горів житловий будинок

7 лет назад 0

19 грудня о 09:50 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу у приватному житловому будинку на вул.Кар’єрній у с. Музиківка Білозерського району. Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Херсонській області.

За місцем виклику виїхав черговий караул 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Суворовського району м.Херсона. По прибуттю до місця пожежі вогнеборці встановили, що горить веранда, прибудована до будинку, і його дах. Власник помешкання повідомив пожежним, що всередині знаходиться газовий балон. Відключивши будинок від електропостачання, пожежні приступили до гасіння палаючої будівлі.

Рятувальники в апаратах на стисненому повітрі в сильно задимленому приміщенні встигли віднайти балон і винести його за межі подвір’я. Пожежу було локалізовано о 10:50, а ліквідовано о 12:10. На ліквідації надзвичайної події було задіяно 8 чоловік особового складу і 2 одиниці спецтехніки. Площа загоряння склала 55 кв.м. Від високої температури в будинку поплавилася побутова техніка і домашні речі. Причина пожежі встановлюється.