На Херсонщині оперативники виявили зловмисника, який розшукується чернігівською поліцією

6 лет назад 0

Тривалий час житель міста Чернігів задля ухилення від кримінальної відповідальності переховувався від суду у родичів в одному з сіл Олешківського району Херсонської області. Чоловік розшукується Чернігівським відділом поліції за несення тілесних ушкоджень середньої тяжкості. В Олешківське відділення поліції надійшло повідомлення від 24-річного чоловіка. Він розповів, що в гаражі повісився його 22-річний двоюрідний брат нібито після сварки з дружиною. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Під час огляду тіла не виявлено зовнішніх ознак насильницької смерті. Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України з позначкою «Самогубство».

Як повідомив начальник сектору кримінальної поліції Олешківського відділення поліції Олександр Коваленко, під час подальшого з’ясування всіх обставин події працівники поліції перевірили особу заявника. Стало відомо, що чоловік довгий час розшукується Чернігівським відділом поліції за переховування від суду за несення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Зловмисник буде переданий чернігівським правоохоронцям і незабаром постане перед судом.

Відділ комунікації поліції Херсонської області