На Херсонщині ОТГ долучаються до відзначення міжнародного Дня захисту клімату

6 лет назад 0

15 травня весь світ відзначає міжнародний День захисту клімату. Цього року понад 14 міст та сіл України і 4 міста регіону СЕКЦА приєднуются до світового руху і проводять заходи для привернення уваги до зміни і збереження клімату. Музиківська ОТГ також приєдналась до світового руху!

З метою залучення населення Музиківської громади до проблем енергозбереження та зміни клімату відповідно до Європейської ініціативи «Угода Мерів». Дні Сталої Енергії – це комплекс заходів, які дають можливість звернути увагу мешканців на необхідність ощадливого ставлення до енергоресурсів та виховати свідомого споживача енергії. Дні Сталої Енергії пройдуть з 15 по 18 травня.

Цього року Музиківська ОТГ в рамках Днів енергії також долучилась до ініціативи "Дні дій".

Дні дій — низка подій, присвячених темі клімату, які об’єднають міста України в рамках міжнародної кампанії «Міста для життя». Основна ідея — донести до жителів міст необхідність взаємодіяти з владою в рамках проблеми зміни клімату, а також показати, що громадськість має вплив на те, щоб зменшити негативний вплив на довкілля і перетворити виклики зміни клімату на нові шанси!