На Херсонщині поліцейські склали 530 адміністративних протоколів за порушення правил карантину

4 года назад 0

Нагадаємо, що усі підрозділи поліції Херсонщини працюють в посиленому режимі. Щодня понад 600 поліцейських у складі автопатрулів та піших нарядів забезпечують публічний порядок в області. Також правоохоронці несуть службу на 18 карантинних постах. У вихідні та святкові дні в 4-х населених пунктах області (м. Каховка, м. Олешки, с. Ліві Солонці Олешківського р-ну та с. Гладківка Голопристанського р-ну) були встановлені додаткові 11 мобільних блокпостів. Лише за добу в цих населених пунктах поліцейські склали 59 протоколів за порушення правил карантину.

Всього від початку запровадження карантинних обмежень на Херсонщині правоохоронці склали 530 протоколів за порушення правил щодо карантину. З них: за порушення умов обсервації — 250 протоколів, за порушення самоізоляції — 11 протоколів, порушення правил торгівлі — 106 протоколів, 33 — на водіїв за перевезення пасажирів понад норми. 123 протоколи на інших порушників карантинних заходів. Усі складені матеріали передані на розгляд судів.

Шановні громадяни! Поліція цілодобово працює заради вашої безпеки. Тож просимо вас відповідально ставитися до правил карантину і дотримуватись обмежувальних заходів. Залишайтеся вдома. Бережіть себе та близьких!

Відділ комунікації поліції Херсонської області