На Херсонщині продовжують надаватись послуги електронних комунікацій компаній Київстар, Vodafone та Lifecell, — Держспецзвʼязку

2 года назад 0

Мобільні оператори та інтернет-провайдери продовжують забезпечувати українців звʼязком та інтернетом. Послуги електронних комунікацій компаній Київстар, Vodafone та Lifecell стабільно надаються на Миколаївщині, Сумщині, Харківщині, Херсонщині, Києві та Київській області, крім Бучи, Ворзеля, Гостомеля, Ірпеня. Також послуги поки не надаються у Мелітополі та місті Ізюм Харківської області. 

Оперативну інформацію про роботу мобільного звʼязку та інтернету в Україні станом на 19:30 25 березня опублікував Держспецзвʼязку.

Абоненти мобільного оператора ТриМоб  відсьогодні можуть користуватися послугами передачі даних і в мережі lifecell. Нагадаємо, ТриМоб надає всі послуги в роумінгу в мережі Vodafone Ukraine; дзвінки та обмін СМС-повідомленнями в  роумінгу у мережі Київстар. 

Фахівці Укртелекому відновили надання інтернет-доступу у Сумах та області. Зараз в області працює 95% районних вузлів зв’язку. Критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому працюють. Телекомпослуги надаються в усіх областях, крім Луганської.

Нагадуємо про важливість раціонального використання мобільного звʼязку та інтернету – не перенавантажуйте мережі.

Є звʼязок – буде перемога!