На Херсонщині сварка знайомих закінчилася трагічно

7 лет назад 0

Олешківські поліцейські затримали 23-річного жителя одного з селищ району, який спричинив тілесні ушкодження своєму знайомому. Потерпілий від отриманих травм помер у лікарні. Вдень до Олешківського відділення поліції надійшло повідомлення від працівниці сільського бару. Жінка повідомила про бійку між двома чоловіками, в результаті якої одного з них доставили до лікарні. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські опитали свідків і з'ясували, що того дня в барі відпочивали два товариша. Через деякий час після випитого алкоголю вони посварилися.

Щоб з’ясувати стосунки, друзі вийшли на вулицю, де між ними зав’язалася бійка. 23-річний селянин декілька разів вдарив свого 28-річного знайомого рукою по голові. Від отриманих ударів чоловік впав на землю і більше не підводився. 

Постраждалого госпіталізували у районну лікарню, але через декілька днів він від отриманих тілесних ушкоджень помер.

За словами начальника Олешківського відділення поліції Сергія Ященко, підозрюваного затримали на місці події. На теперішній час оперативники встановлюють усі обставини події. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області