На Херсонщині виявили водія з наркотиками у шприці

7 лет назад 0

В Голопристанському районі працівники поліції зупинили водія, який керував автомобілем в стані сп’яніння. При огляді транспортного засобу поліцейські виявили під водійським сидінням медичний шприц із ацетильованим опієм.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Херсонської області.

До чергової частини Голопристанського відділення поліції зателефонував місцевий житель і поскаржився на водія, який їздить по місту та порушує Правила дорожнього руху. Черговий офіцер передав інформацію працівникам сектору реагування патрульної поліції. Через 15 хвилин поліцейські побачили порушника ПДР і зупинили «ВАЗ-21093» на одній із центральних вулиць Голої Пристані.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили, що чоловік перебуває за кермом з явними ознаками сп’яніння. В ході огляду автомобіля, в салоні транспортного засобу працівники поліції на килимку під сидінням водія виявили медичний шприц із залишками рідини, схожої на ацетильований опій.

«Водієм виявився раніше судимий за майнові злочини 40-річний мешканець с. Бехтери. За керування в нетверезому стані відносно чоловіка був складений адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, — повідомив заступник начальника Голопристанського відділення поліції Дмитро Григораш. – А за фактом виявлення наркотичної речовини до Єдиного реєстру досудових розслідувань були внесені відомості за ознаками ч.1 ст.309 Кримінального Кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».