На Херсонщині вкрали атомобіль для розваги

7 лет назад 0

До Олешківського відділення поліції звернувся 56-річний житель одного з сіл. Чоловік повідомив, що вдень з його двору зник автомобіль «Таврія». Працівники поліції упродовж години знайшлиавтівку з пробитим колесом неподалік від села.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Херсонської області

Поліцейські встановили свідків, які бачили в салоні викраденого автомобіля кількох місцевих жителів. Оперативники встановили їх особи та опитали. Чоловіки розповіли, що їх знайомий з Херсона запросив їх покататися на автомобілі «Таврія». Але по дорозі в автомобілі пробило колесо, тому вони вийшли з салону та повернулися додому, а водій втік. Оперативники встановили особу водія. Ним виявився 43-річний херсонець, раніше судимий за майнові злочини. Наразі приймаються заходи щодо встановлення місцезнаходження зловмисника та його затримання.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк).