На Херсонщині заарештовано підозрюваного у замаху на подвійне вбивство

6 лет назад 0

Злочин стався в Олешківському районі через ревнощі. У поліцію надійшло повідомлення, що в будинку чоловік поранив двох жінок.  На місці події слідчо-оперативна група виявила двох жінок 30-ти і 39-ти років. В обох були ножові поранення черевної порожнини та шиї. Потерпілих доставили в лікарню, стан їх здоров’я задовільний. Поліцейські затримали підозрюваного, який виявився співмешканцем 30-річної жінки. Поліцейські встановили, що потерпілі працювали по найму і винаймали кімнати в будинку. Того дня в гості до жінки приїхав її 50-річний співмешканець, раніше судимий за крадіжки та розбій.

Зі слів чоловіка, співмешканка розповіла, що зрадила йому з іншим найманим працівником і через це хоче розірвати стосунки.

Співмешканець пішов з дому в кафе, де вживав спиртні напої. Потім знов повернувся до жінки і вкотре почув, що вона зрадила його. Як пояснив зловмисник, він вирішив провчити жінку і почав наносити їй удари ножем.  Поранену стала захищати її подруга, якій зловмисник теж завдав кілька ударів ножем. «Швидку» та поліцію викликали інші наймані працівники, які прийшли в гості до жінок і затримали чоловіка до приїзду поліцейських.

– Наразі зловмисник заарештований, відкрите кримінальне провадження за ст.15 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» та ч.2 п.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», – повідомив начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко.

Зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.       

Відділ комунікації поліції Херсонської області