На КПВВ «Чонгар» достатньо вакцин проти коронавірусу.

3 года назад 0

На КПВВ «Чонгар» достатньо вакцин проти коронавірусу. Там також є лікар та медична бригада. Про це QIRIM.News розповіла заступниця голови Генічеської РДА Гульнара Бекірова.

Питання про наявність вакцин на КПВВ виникло після того, як минулого тижня представниця Уповноваженого з дотримання прав жителів АР Крим та м. Севастополя Ірина Верігіна здійснила візит на КПВВ «Чонгар».

Як передає Центр журналістських досліджень, Верігіна зафіксувала недостатню кількість препаратів та відсутність лікаря на пункті вакцинації.

«У нас є лікарі, є бригада. Вакцин у нас достатньо. На КПВВ «Чонгар» є амбулаторія, також існує амбулаторії в Генічеську та Новоолексівці, людей з Криму приймають в першу чергу», — сказала вона.

Бекірова наголосила, що на КПВВ «Чонгар» є вакцини Pfizer, Moderna, Coronavac і Astrazeneca.

Вона також запевнила, що всі бажаючи отримають довідку про щеплення.

«Пункти вакцинації на контрольних пунктах в’їзду-виїзду мають необхідне обладнання, а також забезпечені медичними працівниками, які здійснюватимуть відповідні маніпуляції. Після вакцинації громадянам видаватимуть довідку про перше щеплення. Також дані про вакцинацію вноситимуть в електронну медичну систему» ,- сказала Бекірова.