На КПВВ “Каланчак” надають нові послуги: тепер там можна отримати щеплення

2 года назад 0

Центр надання адміністративних послуг на КПВВ “Каланчак” надаватиме ряд нових послуг. Зараз ЦНАП забезпечує жителів тимчасово окупованого Криму та материкової України адміністративними послугами, які складають 90% від усіх потреб і заяв людей. Планується розширення переліку доступних послуг, яке значно полегшить оформлення документів, адже всі потрібні довідки можна оформити в одному місці.

Одним із актуальних питань також залишається передача КПВВ з балансу філії одеської залізниці на баланс державного підприємства, яке утворене при міністерстві реінтеграції з метою розвитку КПВВ таякісного технічного і санітарного утримання.

Питання про це зрушилося з місця після приїзду в кінці листопада міністерки к питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. Наразі ЦНАП на КПВВ “Каланчак” працює в звичайному режимі, але з певними карантинними обмеженнями.

А з 1 грудня жителі тимчасово окупованого Криму мають можливість вакцинуватися від COVID-19 на КПВВ «Чонгар» та «Каланчак». Мобільні бригади у складі 1 лікаря та медичної сестри працюють з понеділка по п’ятницю. У пунктах щеплення в наявності вакцини Pfizer, Moderna та Coronavac.