Наразі без світла близько 50 населених пунктів на окупованій території Херсонщини, – Соболевський

6 месяцев назад 0

На сьогодні, 20 листопада, близько 50 населених пунктів на окупованій території Херсонщини залишилися без електропостачання або частково знеструмлені через негоду або інші причини. 

Про це повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

Окупаційна влада пише, що станом на 19 листопада, на 16:00, начебто через негоду, світла немає у населених пунктах на лівобережжі Херсонщини: Раденськ, Челбурда, Каїри, Київка, Добропілля, частково Гола Пристань, Олексіївка, Геройське, Іванівка, частково Сиваське, Воскресенське, Червоний Перекоп, Петропавлівка, Федорівка, Волинське, Чорнянка, Костогризове, Чорноморівка, Мала Каховка, Новоолександрівка, Новокиївка, Нові Лагері, Піщане, Нова Праця, частково Стрілкове, частково Щасливцеве, Вікторівка, Іванівка (Генічеський район), Плавське, Вільне, Пробудження, частково Генічеськ.

Медіаплатформа "Вгору" не може перевірити правдивість інформації через окупацію лівобережної Херсонщини російськими військами.

Учора, в одному з пропагандистських медіа заявили, що через негоду зникло світло в домівках до 10 тисяч людей на окупованій Херсонщині. Нібито в 11 громадах є аварійні відключення електропостачання.