Навіщо до джурів на Херсонщині завітали поліцейські

6 лет назад 0

Працівники облглавку поліції приїхали в гості до учасників обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура–2018: Південний Форпост».

Поліцейські продемонстрували виставку сучасного озброєння та екіпіровку різних підрозділів поліції, які використовуються під час проведення спецоперацій. Хлопці та дівчата змогли приміряти бронежилети, шоломи та посидіти у поліцейському автомобілі.

Бійці спецпідрозділу «КОРД» продемонстрували прийоми затримання озброєного злочинця та звільнення заручників з використанням зброї та спецзасобів, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

А ювенальні поліцейські розповіли дітям про їхні права та обов’язки. Також провели профілактичну бесіду по недопущенню вживання алкоголю, наркотиків, тютюну та яку небезпеку для здоров’я та життя несуть у собі шкідливі звички. Крім того, діти дізналися, як необхідно діяти, якщо вони загубилися, якщо відносно них були вчиненні неправомірні дії, як звернутися до поліцейського та у яких випадках працівники поліції можуть застосовувати спеціальні засоби та зброю.

А 9 червня в гостях у дітвори були представники Служби порятунку Херсонщини.

Фото сайт Нацполіції Херсонської області