«Не чекайте в гості наших фахівців — легалізуйте трудові відносини!» — керівник херсонської фіскальної служби Ігор Клим

6 лет назад 0

Начальник Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook звернувся до роботодавців регіону с закликом до легалізації трудових відносин. Податківець відзначив позитивну тенденцію у цьому питанні, проте звернув увагу на те, що наразі тривають перевірки.

"Шановні підприємці! Приємно констатувати наявність зворотнього зв’язку з бізнесом. Лише за перший тиждень жовтня 1432 особи отримали легальну роботу, ще 546 працівників легалізувались протягом 9-10 жовтня. А за весь вересень їх було лише 2592.
Ми розпочали активну перевірочну кампанію проти тіньової зайнятості, і вимушений констатувати, що роботи для ДФС і Держпраці ще багато. В черговий раз хочу застерегти бізнесменів від контактів з псевдоагенствами з праці, так званими аутстаферами. Кримінальне провадження відносно організаторів триває, і справедливе покарання — питання найближчого часу! Тож не чекайте в гості наших фахівців — легалізуйте трудові відносини!"
— підкреслив Ігор Клим.