Нетверезий водій Audi отримав від патрульних 4 адмінматеріали

4 года назад 0

На площі Перемоги учора близько 3-ї години ночі патрульні помітили автомобіль Audi RS3. Транспортний засіб пересік суцільну лінію розмітки, тож інспектори вирішили його зупинити й поспілкуватись із водієм. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

У чоловіка за кермом поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин розповів, що випив кілька келихів пива. Однак проходити у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотесту "Драгер" на місці або ж у медичному закладі відмовився.

У цей час водій у присутності патрульних вчинив хуліганські дії, а саме справив природну потребу в громадському місці. На попередження інспекторів про відповідальність за такий вчинок він не реагував. Потім ще перейшов проїзну частину в невстановленому місці.

У результаті 57-річний херсонець отримав від поліцейських 4 адмінматеріали: протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ст. 173 (Хуліганство), а також постанови за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожньої розмітки) та ч. 1 ст. 127 (Порушення ПДР пішоходами) КУпАП.

Автомобіль порушника патрульні евакуювали на арештмайданчик.