Нетверезий водій та його пасажирка дивом уціліли в ДТП. Однак протоколи від патрульних чоловік усе одно отримав

4 года назад 0

Сьогодні близько опівночі патрульні, які несуть службу на карантинному посту неподалік Наддніпрянського, почули звук потужного удару. Як з’ясувалось, то автомобіль ГАЗ-3302 "Газель" зіткнувся з вантажівкою МАЗ із причепом, водій якої зупинився на вимогу відповідного дорожнього знаку. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Інспектори кинулись на допомогу керманичу та пасажирці автомобіля ГАЗ. На місце негайно викликали карету швидкої, постраждалого водія медики доправили до лікарні. Однак згодом він повернувся, а слідчий видав доручення на оформлення пригоди патрульним. Адже обоє відбулись легкими тілесними ушкодженнями – лише дивом вони отримали синці та подряпини.

Інспектори встановили, що водій зазначеної "Газелі" під час руху не був уважним, не дотримався безпечної швидкості, не витримав безпечний інтервал і скоїв наїзд на вказаний МАЗ.

Також у 25-річного херсонця охоронці порядку помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той визнав, що вживав алкоголь перед тим, як сісти за кермо, й погодився пройти огляд за допомогою алкотесту "Драгер" на місці. Прилад показав результат 1,26 проміле, що в 6 разів перевищує допустиму норму.

На водія патрульні склали адмінпротоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.