Нетверезий водій вчинив ДТП з автомобілем для навчальної їзди

4 года назад 0

Виклик про ДТП на Бериславському шосе отримали патрульні вчора близько 15-ї години. На місці інспектори побачили автомобілі ВАЗ-217030 та Renault Kangoo однієї з автошкіл міста з відповідними позначками. В останньому саме перебував учень з інструктором і відбувалось заняття з навчальної їзди. Обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Інспектори встановили, що водій ВАЗ не був уважним, не стежив за змінами дорожньої обстановки, не витримав безпечну дистанцію, не дотримався безпечної швидкості та скоїв зіткнення із зазначеним Renault.

Також у винуватця пригоди поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій визнав, що вживав напередодні спиртне. З його слів, пив «самогон» і пив багато. Однак від проходження у встановленому законом порядку огляду за допомогою алкотесту «Драгер» на місці або в медичному закладі відмовився.

На 52-річного жителя Великоолександрівського району патрульні склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Його автомобіль інспектори евакуювали на арештмайданчик.