Облрада підтримала виділення додаткових коштів на тероборону та звернулася до Зеленського 

2 года назад 0

Депутати обласної ради підтримали виділення додаткових коштів для територіальної оборони. Мова йде про 2,2 млн гривень з обласного бюджету на облаштування приміщень та придбання оргтехніки для підрозділів місцевої тероборони. 

За проект рішення проголосували всі присутні в сесійній залі депутатів облради. Були підтримані також додаткові пропозиції щодо інформування населення, відпрацювання підприємств щодо обліку військовозобов’язаних тощо. 

Також було підтримано звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови парламенту та голів територіальних громад Херсонської області щодо підтримки зовнішньої політики держави, Збройних сил та загонів тероборони. Додамо, що проект рішення про подібне звернення мають розглянути завтра депутати Херсонської міськради під час позачергової сесії. 

“Звертаємося до жителів Херсонщини із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки й не підігрувати агресору. Наш спокій допомагає владі, дипломатам і силовикам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців”, – заявив голова облради Олександр Самойленко.