Очільник Олешок отримав у грудні майже 57 тисяч гривень 

2 года назад 0

Очільнику Олешківської громади Євгену Рищуку в грудні 2021 року було нараховано 70,3 тисячі гривень – зарплата, премії, відпускні та інші нарахування. Про це стало відомо з відповідного документу, який було оприлюднено в соцмережах. 

На руки Євген Рищук отримав майже 57 тисяч гривень. Відпускні для голови Олешок склали близько 27 тисяч гривень. В документі вказано, що Рищук пішов у відпустку перед новим роком – 28 грудня, і буде відпочивати до 14 січня цього року. 

В рішенні міськради зазначено, що голова Олешківської ОТГ буде щомісяця отримувати 50-відсоткову надбавку за “виконання особливо важливої роботи та високі досягнення в праці”. Ще 100% з урахуванням всіх надбавок Рищук може отримувати щомісячні премії. 

У грудні минулого року непогані виплати отримали заступники Рищука. Зокрема, Тетяна Гасаненко “на руки” отримала близько 49 тисяч гривень. Інший заступник Рищука Андрій Бідашко – 42,5 тис. грн. Чоловік заступниці голови громади Тетяни Гасаненко Віталій, який перебуває на посаді адміністратора місцевого ЦНАП отримав 18,8 тисяч гривень.