Окупаційну заступницю голови в Бериславському районі визнали винною в колабораціонізмі

7 месяцев назад 0

Визнали винною в колабораціонізмі 32-річну мешканку Бериславського району Катерину Бабіч. Вона обіймала окупаційну посаду “першої заступниці голови ВЦА Бериславського адміністративного району”.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.

Суд призначив покарання Катерині Бабіч — 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також її позбавлено права обіймати посади в органах держвлади строком на 15 років.

Катерина Бабіч. Фото з телеграм-каналу "База зрадників Херсона"

На окупаційній посаді “першої заступниці голови ВЦА Бериславського адміністративного району” вона організовувала та планувала роботу працівників, вживала заходів для утвердження окупаційної політики в районі.

За даними Бази зрадників Херсона, минулого року на псевдореферендумі Катерина Бабіч була представницею виборчої комісії в Бериславі.

Її матір, Олена Тіхонова, також була представницею виборчої комісії в Бериславі й на псевдореферендумі проголосувала за приєднання Херсонської області до Росії.

Де наразі перебуває обвинувачена — невідомо.

Сьогодні ми писали, що підозрюється в колабораціонізмі жінка з Великої Лепетихи, яка й зараз працює при окупантах у службі соцстрахування.