Окупанти 119 разів обстріляли Херсонщину, загинула людина

8 месяцев назад 0

За минулу добу, 22 вересня, окупанти 119 разів обстріляли правобережжя Херсонщини.  Вони випустили 598 снарядів із мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК та  атакували БПЛА, авіацією. Через російську агресію 1 людина загинула, 3 отримали поранення.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

По Херсону ворог випустив 25 снарядів. 

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, медичний та навчальні заклади, пункт незламності, територію елеватора у Бериславському районі, навчальні заклади, об'єкти критичної інфраструктури та пенітенціарну установу в Херсонському районі.

За даними Херсонської МВА, ураження зафіксовані в Херсоні, Наддніпрянському, Антонівці, Зеленівці, Інженерному та Придніпровському.

Уночі військові РФ із мінометів та артилерії обстріляли Херсон, Наддніпрянське та Інженерне.

За 21 вересня, росіяни 82 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони атакували 383 снарядами з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА, танків та авіації. Через російську агресію сім людей загинули, 12 дістали поранення. Також окупанти вдарили по Зеленівці на Херсонщині з артилерії. Через це загинула жінка.

Уночі, 22 вересня, російська армія з артилерії обстріляла Микільське Дарʼївської громади. Пошкоджено близько двадцяти житлових будинків, будівлі ліцею та дитсадка. Зранку окупаційні війська вкрили вогнем житлові квартали Херсона. Від отриманих поранень загинув 25-річний чоловік, ще одна людина – поранена.