Окупанти 87 разів обстріляли Херсонщину. Дві людини загинули, 11 – поранені

8 месяцев назад 0

За минулу добу, 23 вересня, росіяни 87 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони атакували 497 снарядами з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА, танків та авіації. Через російську агресію дві людини загинули, 11 дістали поранення.

Про це повідомив очільник ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську громаду обстріляли 18 разів, використавши 117 снарядів. Ураження зафіксували в Херсоні, Садовому, Наддніпрянському, Придніпровському.

Російські військові поцілили  в житлові квартали населених пунктів області; територію та будівлі медичного й навчальних закладів, церкву, об'єкт критичної інфраструктури в Бериславському районі; територію та споруди заводів у Херсоні.

Нагадаємо, учора росіяни скинули дві авіабомби на Херсон. Унаслідок скиду КАБ на одне з підприємств Херсона травмовано людину.

Також російські війська з артилерії обстрілювали Херсон. На цей час відомо про чотирьох поранених містян, двох із них ушпиталили. 

 

До того ж армія РФ вдарила з авіації по Бериславу та селу Львове на Херсонщині. Унаслідок цього загинули дві людини, поранені три людини.