«Окупанти тікають з Криму і продають свої помешкання за безцінь»

2 года назад 0

Під таким заголовком польський часопис «Край» видрукував статтю про разючі зміни на ринку нерухомості півострова. 

Там у громадян рф різко зникло бажання жити біля моря на окупованому Кримському півострові. Росіянам, які збирали на купівлю житла в Криму та здійснили свою мрію, недовго вдалося порадіти своєму щастю. Після серії потужних вибухів на тимчасово окупованому країною-агресором українському півострові розпочалася паніка.

Звідти масово тікають ті, хто приїхав після 2014 року. Люди готові продати житло за безцінь. І ринок нерухомості у Криму обвалився. Ціни на квартири впали, а покупців немає. Люди злякалися за свою безпеку. Вони в паніці збирають валізи та екстрено намагаються потрапити на територію рф.

Терміновий продаж нерухомості набирає обертів. Лише за добу на одному з пошукових сайтів додалося майже сто нових оголошень про продаж однокімнатної квартири. Ціни варіюються від 8 тисяч доларів за житло без ремонту. Сучасна і повністю укомплектована квартира коштуватиме приблизно 33 тисячі доларів, двокімнатна — від 15 тисяч. Ті, хто поспішає позбутися квартири, продає її з меблями та усією технікою в середньому за 65 тисяч доларів. Ціни на «трішки»
починаються від 19 тисяч доларів.

Таких цін на півострові ніколи не було. Проте тим, хто хоче повестися на дешевий сир у мишоловці, варто пам'ятати: всі угоди про купівлю-продаж в окупованому Криму є незаконними.