Окупанти випустили 392 снаряди по Херсонщині, є загиблі та поранені

7 месяцев назад 0

За минулу добу, 1 жовтня, окупанти 71 раз обстріляли правобережжя Херсонщини з мінометів, артилерії, "Градів", танків, ПТРК та атакували авіацією, БПЛА. Через російську агресію 1 людина загинула, 6 – поранені, з них 2 дитини.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

По Херсону ворог випустив 20 снарядів. 

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, територію заводу та тракторної бригади в Херсонському районі; магазин, будівлі навчального та медичного закладів, об'єкт критичної інфраструктури в Бериславському районі. 

За даними Херсонської МВА, ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому, Антонівці та Придніпровському.

Уночі військові РФ атакували Херсон із танків.

За 30 вересня, росіяни 102 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони атакували 560 снарядами з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА, танків і авіації. Через російську агресію одна людина дістала поранення.

Учора, близько 16:10 російські військові артилерією атакували одне зі сіл у Бериславському районі. Унаслідок цього загинув місцевий житель. 

У селі Станіслав після сьогоднішнього обстрілу близько 4 ранку зафіксували вісім “прильотів”. Пошкоджено три приватні будинки. Двох жінок рятувальники дістали з-під завалів.

Також армія РФ скинула вибухівку з БПЛА на житлові будинки в Херсоні. Унаслідок цього в Дніпровському районі виникла пожежа.