Окупанти випустили понад 600 снарядів по Херсонщині, дві людини отримали поранення

7 месяцев назад 0

За минулу добу, 20 вересня, окупанти 126 разів обстріляли Херсонщину. Вони випустили 604 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", ВКК, танків, атакували БПЛА та авіацією. Через російську агресію дві людини отримали поранення.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

По Херсону ворог випустив 41 снаряд. 

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, територію та будівлю навчального закладу в Херсонському районі.

За даними Херсонської МВА, ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому, Антонівці, Молодіжному, Наддніпрянському, Зеленівці, Комишанах та Придніпровському.

Сьогодні, 21 вересня, близько 3:40, окупанти обстріляли Херсон, влучили в будівлю гуртожитку.

Учора, 20 вересня, близько третьої ночі окупанти атакували житловий будинок у Комишанах Херсонської громади. Поранення отримала 19-річна дівчина. Її ушпиталили з мінно-вибуховою травмою. За 20 вересня окупанти скинули на села й селища правобережжя Херсонщини щонайменше девʼять керованих авіабомб. 

За 19 вересня, росіяни 118 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 589 снарядів із мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК, АГС, танків, атакували БПЛА та авіацією. Через російську агресію дві людини загинули, чотири дістали поранення.