Патрульні зупинили двох водії з ознаками наркотичного сп’яніння

6 лет назад 0

Минулої доби патрульні зафіксували 2 випадки керування транспортними засобами водіями з ознаками наркотичного сп’яніння. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Так, на проспекті Ушакова вчора близько 15-ї години інспектори зупинили за порушення ПДР автомобіль BMW 328. Під час спілкування у 28-річного мешканця області поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Патрульні запропонували чоловіку проїхати до медичного закладу для проходження відповідного огляду. Однак той у встановленому законом порядку відмовився.

Інший екіпаж на автодорозі Одеса – Мелітополь – Новоазовськ зупинив автомобіль Renault Espace, водій якого обігнав інший транспортний засіб на перехресті. У чоловіка за кермом патрульні теж помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Він визнав, що нещодавно вжив канабіс, але від медичного огляду теж відмовився. На обох порушників інспектори склали адмінпротоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Також водії отримали постанови – за ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) та ст. 122 (Порушення правил обгону) КУпАП відповідно.

Протягом доби патрульні зафіксували ще 2 випадки керування в нетверезому стані. Цього разу громадяни перебували за кермом напідпитку.