Переможець всеукраїнського талант-шоу, співак з Херсону Віктор Романченко записав нову пісню «Незламні», — ВІДЕО

2 года назад 0

Переможець всеукраїнського талант-шоу, херсонський співак Віктор Романченко, він же Fizruk, випустив нову пісню "Незламні". 

Суспільному він розповів, що надихає на творчість в умовах війни.

"Цю пісню написав іспанський співак Рафаель. Ми зараз з ним співпрацюємо. Іспанці запропонували мені виступити з їхньої піснею на Євро-2022, але я не пройшов відбір і мені дали можливість використати музику. Я запитав: "Чи можна написати текст українською?" І вони погодились", — розповів Віктор Романченко.

Віктор говорить, що пісня відображає його нинішній стан та стан його земляків, які залишаються в окупованій Херсонщині.

"Зараз дуже складно і неспокійно та гаряче скрізь по Україні.Перші пару тижнів після початку війни я був розгублений дуже сильно, як і решта українців.Я не міг до кінця усвідомити, як таке могло статися.А після двох тижнів шоку, почали самі по собі народжуватися тексти. Я не міг більше сидіти, хотів щось робити", — розповів Віктор.

Каже, що текст написав швидко. На все разом, враховуючи аранжування, запис вокалу, зведення пішло тижні зо два-три. Співак вірить у якнайшвидшу перемогу та каже, кожен має робити все що вміє, аби наблизити цей день. Він продовжує писати пісні.