Під час операції «Мігрант» на Херсонщині поліцейські виявили нелегала з Узбекистану

5 лет назад 0

Під час операції «Мігрант» працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного главку поліції спільно з представниками державної міграційної служби провели рейд на території центрального ринку в м. Херсон з метою виявлення незаконної діяльності іноземців. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час рейду поліцейські виявили громадянина Республіки Узбекистан, який знаходився на території України із порушенням правил перебування та не виконав рішення про заборону в’їзду в Україну, винесеного в 2018 році.

Чоловіка затримали для примусового повернення на батьківщину. За даним фактом працівники державної міграційної служби Херсонщини склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст.203-1 КУпАП (невиконання рішення про заборону в’їзду в України).

За словами начальника відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції області Олега Шанька, всього з 1 березня на Херсонщині поліцейські спільно з працівниками державної міграційної та прикордонної служби виявили 3 факти вчинення іноземцями кримінальних правопорушень та 151 факт порушення адміністративного законодавства іноземними громадянами та особами без громадянства. На правопорушників накладено штрафи.

Тривають заходи по виявленню та припиненню правопорушень у міграційній сфері, а також правопорушень, вчинених іноземними громадянами.