Платники Херсонщини зібрали місцевим громадам 4 мільярда гривень податків

4 года назад 0

За 10 місяців 2019 року надходження до бюджетів місцевих громад Херсонщини сягнули 4016 млн. гривень. Платники податків перерахували до місцевих бюджетів на 16 відс. або 553 млн. грн. податкових платежів більше ніж торік. Це складає 57 відс. від загальних надходжень зведеного бюджету. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Більшу половину з них 2324 млн. грн. або 58 відс. отримали органи місцевого самоврядування на території обслуговування Херсонського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (Херсонська, Білозерська, Голопристанська, Олешківська та Каланчацька інспекції).

Для соціально-економічного розвитку своїх територій платники Новокаховського управління сплатили 1240 млн. грн., Генічеського управління — 452 млн. гривень.

Для створення сприятливих умов розвитку бізнес-середовища фіскальна служба області у співпраці з керівниками територіальних громад Херсонщини продовжує активну роботу над вдосконаленням механізмів адміністрування та встановленням економічно обґрунтованих ставок місцевих податків і зборів.