Подорожі на новорічні свята: куди херсонці можуть пакувати валізи?

3 года назад 0

І з такою проблемою зіштовхнулось чимало українців. Пандемія спричинена Covid-19 продовжує диктувати свої правила. Через зростання кількості хворих напередодні новорічних свят влада деяких іноземних країн змушена знов вводити жорсткий карантин. Чи зможуть херсонці у нелегкому 2020 році розраховувати на новорічні подорожі? Відповідь на це питання дізнаємося у туристичного менеджера Олени Боровщук.

І якщо про прогулянки вулицями Європи варто лише мріяти, то ось відпочити на березі океану цілком можливо. Адже теплі країни поступово готуються до прийому туристів.

Конкурентність не лякає туроператорів та власників готелів, тож вже традиційно напередодні різдвяних свят вони значно підвищили ціни на відпочинок.

Проте не обійшлося і без приємностей. Нещодавно туроператори відкрили прямі рейси на Домінікану та Мальдіви. Це дозволить не лише скоротити час перельоту, а й зменшить затрати туристів.

Якщо подорожі за кордон у теплі краї ви не планували. За словами Олени Боровщук, наші українські курорти також готові дивувати гостей