Прикордонники Херсонського загону за добу виявили 5 браконьєрів з уловом на 90 тисяч гривень

6 лет назад 0

Під час патрулювання в межах контрольованих прикордонних районів Херсонської та Миколаївської області прикордонники Херсонського загону продовжують виявляти осіб, які займаються протиправною діяльністю.

Так учора, на узбережжі Каланчацького лиману прикордонники виявили двох громадян України, мешканців Скадовського району, які за допомогою 2 ятерів виловили 900 креветок та 580 рибин бичка, чим завдали збитків державі на 20 тисяч 825 гривень.

А сьогодні вночі, поблизу населеного пункту Роздольне на узбережжі Каркінітської затоки прикордонники виявили громадянина України, мешканця Каланчацького району, який за допомогою двох ятерів виловили 2400 креветок, 387 рибин атерини та 577 рибин бичка, чим завдали шкоди на 23 тисячі 789 гривень.

Ще двох громадян, які здійснювали незаконний вилов водних живих ресурсів виявили прикордонники спільно з патрулем Миколаївського территориального відділу Держрибоохорони на узбережжі Дніпро-Бузького лиману неподалік населеного пункту Іванівка що на Миколаївщині. Там, браконьєри використовуючи месинові сітки, виловили риби на загальну суму близько 50 тисяч гривень.

В усіх випадках виявлені знаряддя лову та водні живі ресурси прикордонники передали представникам Держрибоохорони, а правопорушників передали співробітникам Національної поліції.

Прес-служба Херсонського прикордонного загону