“Псевдоподатківці” видуруюють гроші у херсонських підприємців

4 года назад 0

Телефонні аферисти вигадують все нові способи як нажитись з чужої кишені. То в якості соціальних працівників вивідували особисті дані у пенсіонерів, то в ролі поліцейських допомагали за винагороду звільнити сина від кримінальної відповідальності, то від імені банківських працівників «розводили» своїх жертв. Телеканал «Херсон плюс» неодноразово висвітлював подібні теми у новинних сюжетах, але ми ніколи б і не подумали, що й самі можемо потрапити в «поле зору» шахраїв. Телефонували нібито з податкової – просили терміново перерахувати 5 тисяч гривень на карту, аби «гідно» зустріти вище керівництво. Винахідливі аферисти навіть «сценку» розіграли і поділили ролі

Схожі авантюри мали місце і раніше – зазначають в обласному управлінні Державної податкової служби. Такі злочини відрізнялися лише номерами телефонів аферистів, рахунками банківських установ та причиною вимагання коштів у підприємців.

У місяць надходить по кілька скарг від крупних платників податків. Телефонні аферисти «тероризують» бізнесменів та аграріїв.