Путін заганяє росію в СРСР

2 года назад 0

Санкції, які запровадили проти неї, найруйнівніші в сучасній історії. Жодна країна світу не зазнавала таких обмежень – ні Північна Корея, ні Іран, ані  Венесуела. Тому з рф масово повтікали західні компанії.

Туди вже не постачають цілий ряд комплектуючих, без яких неможливо дотримуватися сучасних технологій. Росія не може виробляти новітніх танків, літаків і навіть ковбаси – оболонку для неї завозили з-за кордону. 

Згорнуто виробництво цілих масивів товарів та послуг. Серед них косметика, запчастини і багато-багато інших найменувань, без яких вже важко уявити життя в 21-му столітті. Приміром, випуск легкових автомобілів у Росії за підсумками квітня 2022 року знизився на 85,4% у порівнянні з аналогічним місяцем 2021 року. Про це 1 червня повідомила Федеральна служба державної статистики (Росстат).

Економіка росії, за прогнозом Світового банку, у поточному році скоротиться на 8,9%. Така перспектива — наслідок різкого падіння внутрішнього споживання та скорочення експорту. 

Росіяни  вже гостро відчувають нестачу товарів першої необхідності. У магазинах  видовжуються черги за дефіцитом.    Найболючішим  падіння економіки  стане для найбідніших. Диктатор Путін за кілька місяців зруйнував 30 років економічного поступу країни, повертаючи її в часи безпросвітних совкових злиднів. 

На фото: Супермаркет в рф викликає асоціації часів пізнього совка.