Речниця Сил оборони півдня Наталя Гуменюк йде з посади. ОНОВЛЕНО

5 месяцев назад 0

Наталія Гуменюк більше не очолюватиме координаційний пресцентр Сил оборони півдня України. Хоча "Детектору медіа" вона заперечила інформацію про звільнення. 

“Коли попереду багато цікавого… а хтось там вангував, що Гуменюк фсьо… Правда в тому, що Гуменюк дійсно фсьо по силах”, – написала вона.

Наталія Гуменюк очолила об'єднаний координаційний пресцентр Сил оборони півдня України навесні 2022 року.

"Для мене керівництво Об’єднаним координаційним пресцентром Сил оборони півдня України — перший такий потужний досвід і великий експеримент. Із початком повномасштабного вторгнення виникла потреба впорядкування інформації, зокрема про ведення бойових дій тощо. Багато чого не можна було говорити й показувати (…) Тоді група керівників пресслужб різних структур розробила ідею такого центру. Генерал-майор Андрій Ковальчук запропонував мені його очолити. 5 квітня наш центр розпочав свою роботу. Не можна уточнювати, де він розташований", — говорила в інтерв’ю “Детектору медіа” Наталя Гуменюк.

Раніше повідомлялося, що, імовірно, Наталя Гуменюк йде з посади. Зазначалося, ймовірно, що вона повернеться до роботи у прикордонній службі. Була інформація, що причиною цього є незадоволення Офісу Президента щодо оприлюднення зведень Наталії Гуменюк.