Росіяни 39 разів обстріляли Херсонщину. Одна людина загинула, 10 — поранені

9 месяцев назад 0

За минулу добу, 11 серпня, російські війська 39 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 159 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів" та БПЛА.  Через російську агресію 1 людина загинула, 10 — дістали поранення.

Про це повідомляє очільник ХОДА Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську громаду обстріляли 11 разів, використавши 45 снарядів. Ураження зафіксували в Херсоні, Садовому, Антонівці та Комишанах.

Уночі  окупанти артилерією обстріляли Херсон. По Херсону випустили 9 снарядів.

За даними очільника Бериславської РДА Літвінова, під російським вогнем окупантів за минулу добу опинилися Берислав та Золота Балка.

Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; територію заводу, адміністративні будівлі, позашкільний навчальний заклад, обʼєкти критичної інфраструктури, церкву, магазини, кафе у Херсонській міській громаді; пункт видачі гуманітарної допомоги та будівлю магазину в Бериславі.

Учора, 11 серпня, зранку росіяни атакували Херсонську область: у Бериславському районі скинули вибухівку на центр гуманітарної допомоги, у Комишанах влучили в житловий будинок та з артилерії обстріляли Херсон.

У лікарні помер 53-річний чоловік, який отримав поранення грудної клітини та травматичний шок унаслідок обстрілу окупантами Херсона вчора зранку. Унаслідок атаки Бериславського району, травмовано місцевого жителя та двох поліціянтів. Також пошкоджена автівка правоохоронців.

За добу 10 серпня окупанти 60 разів обстріляли правобережжя Херсонщини з мінометів, артилерії та "Градів". Вони випустили 237 снарядів. Через російську агресію поранення отримали дев'ять людей.