Росіяни 75 разів обстріляли Херсонщину. Поранені шість людей

8 месяцев назад 0

За минулу добу, 11 вересня, росіяни 75 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 386 снарядів із мінометів, артилерії, "Градів", атакували БПЛА та авіацією. Через російську агресію 6 людей дістали поранення.

Про це повідомляє начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, 11 вересня армія РФ 26 разів обстріляла Херсонську громаду, використавши 116 снарядів. Зафіксували ураження в Херсоні, Придніпровському, Наддніпрянському, Зимівнику, Антонівці, Садовому. Також вночі росіяни обстріляли Садове та Придніпровське. По Херсону випустили 14 снарядів.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; об'єкт критичної інфраструктури, адмінбудівлю, будівлі амбулаторії та навчального закладу в Херсонському районі.

Нагадаємо, учора через російський обстріл Білозерки на Херсонщині в одній з осель сталася пожежа. Постраждали двоє чоловіків. У 53-річного місцевого жителя діагностували мінно-вибухову травму та гостру реакцію на стрес. У стані середньої тяжкості ушпиталили й 48-річного чоловіка.

Близько 14.00 російські війська обстріляли село Садове Херсонської громади. Унаслідок цього отримав поранення 50-річний чоловік.

Також вдруге вчора армія РФ вдарила по селу Зимівник Херсонської громади. Інформація про потерпілих не надходила, інформує начальник. 

До того ж російська армія обстріляла амбулаторію в селі Станіслав на Херсонщині. Фельдшер дістав мінно-вибухову травму та контузію. Постраждали й дві жінки – 33-річна фельдшерка та 63-річна пацієнтка.