Росіяни 82 рази обстріляли Херсонщину. Сім людей загинули, 12 — поранені

7 месяцев назад 0

За минулу добу, 21 вересня, росіяни 82 рази обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони атакували 383 снарядами з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА, танків та авіації. Через російську агресію сім людей загинули, 12 дістали поранення.

Про це повідомив очільник ХОВА Олександр Прокудін.

За даними ХМВА, Херсонську громаду обстріляли 19 разів, ворог використав для цього 88 снарядів. Ураження зафіксували в Херсоні, Зеленівці, Садовому, Антонівці, Комишанах та Наддніпрянському. По Херсону випустили 28 снарядів.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області.

Учора близько 12:00 армія РФ обстріляла село Львове на Херсонщині. Унаслідок ворожої атаки загинула жінка. Близько 3:40, окупанти завдали удару по Херсону, влучили в будівлю гуртожитку. Горіли житлові та багатоквартирні будинки, автомобілі й торговельний ряд на одному з ринків міста. Через обстріл росіянами Корабельного району Херсона померла 81-річна жінка. Також уночі російські військові атакували Кізомис Херсонської області запальними снарядами.

Окрім того, учора Армія РФ скинула чотири керованих авіабомби на Львове — загинула 63-річна місцева жителька. Також скинули дві КАБ на Тягинку, обстріляли Одрадокам’янку та Миколаївку